Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
850 kr./kuvert
4.89 ● 86 omtaler
Din anmodning til
Saxgastro
4.89 ● 86 omtaler
Kørsel
Total
Total
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
6 retters sæsonmenu: Nov/ Dec 2024
4.89
●86 omtaler
Medlem siden Februar 2017
●Elite kok
●22 menuer
Forord
Menuen er i særdeles velegnet til dig der ønsker at imponerer dine gæster. Med disse retter er der garanteret en gastronomisk høj smagsoplevelse og en visuel flot præsentation på tallerkenerne.
Brød og smør er inkluderet i menuen.
Menuen - 7 serveringer
Snack
Surdejsbrød og pisket brunet smør.
Forret
Koldrøget laks med rævesauce, julesalat og dild.
Tilkøb kaviar 100 kr.
Forret
Mosaik marmoreret torsk med dildaske og cremet muslingesauce med yuzu skilt med granolie.
Saltet mandelcreme med citrus coulis.
Mellemret
Andeterrine med foie gras på grillet surdejsbrød og syltede brombær.
Mellemret
Gråand stegt på ben med rehydreret rødbede og fermenteret hvidløg.
Sommerens syltede roser samt luftig karamelkartoffel.
Hovedret
Grillet Duroc gris rullet i sprøde svær og kirsebær med julesauce og ristet grønkål.
Dessert
Ris a la
mande med sprød mandel kiks, syltede og tørrede kirsebær.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køl & frys
- Kogeplader
Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed. -
Saxgastro er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
Læs mere om Elite kok.
86 omtaler fra kunder
4.89
- RieVanløse
Fantastisk❤️
Vi havde den bedste konfirmations fest. Maden var så lækker, smukt anrettet og de to gutter var super søde og professionelle, vi følte vi... Læs mereMikkelFarumVi havde en skøn konfirmation
Vi havde SaxGastro forbi og lave mad til 40 gæster til konfirmation, snacks og 3 retters menu. Alt fungerede, personalet søde og imødekom... Læs mere - MaritTaastrup
Fødselsdag med 26 gæster. Punktlig, serviceminded og venlig
Havde en dejlig fest, hvor jeg hele tiden fornemmede at der var styr på maden og service. Stor ros fra alle gæsterne også for en virkelig... Læs mereLizzieGadstrupGuldbryllup
Det var dejligt igen at få en gastronomisk smagsoplevelse fra SaxGastro. Vi kan på det varmeste anbefale Andreas og Co.0
Om kokken Saxgastro Tureby - Medlem siden Februar 2017
- Elite kok
- Verificeret
- 22 menuer
Svartid: 5 timer
Svarprocent: 99%
Jeg hedder Andreas og er tidligere michelin kok med stor passion for den gastronomiske verden, som jeg altid har været en del af. OBS. Det er naturligvis ikke muligt for mig at være tilstede til alle de fantastiske arrangementer der kommer gennem ChefMe. Der er dog ingen grund til bekymring. Jeg tror nemlig på at jeg har det bedste personale i DK, som alle brænder for at give jer de bedste gastronomiske oplevelser. Ejer af SaxGastro som er en private dining virksomhed der skaber gastronomiske oplevelser på højt niveau for både virksomheder og private. Jeg arbejder ud fra et dogmefrit high-end koncept, hvor jeg i køkkenet tager udgangspunkt i, at alt skal laves med en fornuftig tilgang til sæsonens råvarer, miljø, økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd. Når i booker mig så booker i SaxGastro og det har sine fordele. :) Vi har nogle tilvalgsmuligheder i bør overveje for at få det bedst mulige arrangement. - Tjenerpersonale - Vinmenu - Velkomstsnacks evt. med champagne - Leje af service (tallerkener, glas, bestik, brødkurve, smørbrikker og vandkarafler) Minimums budget pr. Arrangement er 8.000 kr. Jeg har en bred vifte af faglig erfaring i restaurationsbranchen. Min erfaring i branchen har primært bestået af finere madlavning, startups og konceptændringer til flere af landets succesfulde restauranter. Mine særlige kendetegn er kreativitet, passion og sans for detaljer, hvilke alle er vigtige faktorer for at give mine gæster en eksklusiv og unik gastronomisk oplevelse Særlige kendetegn ved mine gastronomiske præferencer: - Jeg er fra jord til bord kok - derfor vil alt være lavet fra bunden. - Moderne gastronomi. - Højt fagligt niveau. - Benytter altid sæsonens bedste råvarer. - Kreativitet afspejler sig i mine retter.
Se Saxgastros profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab